3 thoughts on “DAILY VIDEO

  1. Joo-o, ei ollut ihan “unelmav√§vy” ainesta. Mutta saihan nainen hetken huomiota omaavalla mustan poikayst√§v√§n. Mutta eik√∂h√§n t√§m√§ karma opettanut miksi erirotuisten liitot eiv√§t vaan toimi.

  2. Sit√§ saa mit√§ tilaa! Twitteriss√§ soimasivat psaikalla olleta miehi√§ etteiv√§t olleet valmiita kuolemaan tuon naisen takia – ritarillisesti. “Ylk√§” oli musta j√§rk√§le, jolla ei ollut mink√§√§nlaista kynnyst√§ k√§ytt√§√§ raakaa v√§kivaltaa naista kohtaan. Ent√§ sitten mies, joka menee silkkaa tyhmyytt√§√§n v√§liin. Kuinka h√§nen mahtaa k√§yd√§. Monesti viel√§ sekaannuttaessa siihen kun on “ryppyj√§ rakkaudessa” saa vastaan molemmat osapuolet eli “laupiaana samarialaisena” toiminen “hitsaa” parin nopeasti yhteen niin, ett√§ molemmat karkaavat “herrasmiehen” kurkkuun kiinni. Lis√§ksi kukaan ei halunnut kyseisen “taitolajeja” harrastavan “tuttavapijiriin” negatiivisessa merkityksess√§. Mit√§ tulee lakiin ainakin t√§√§ll√§ Suomessa. V√§liin menij√§ ja ritari on se suurin syyllinen koko h√∂t√§k√§ss√§, sill√§ rikollisella ja v√§√§rintekij√§ll√§ on laki takanaan suojaamassa h√§nen poisottamattomia “ihmisoikeuksiaan olla juuri sit√§ mit√§ h√§n on!

    Lisäksi nykyinen toksinen feminismi ja viha valkoista lihaa syövää heteromiestäb kohtaan ei ole omiaan lisäämään kiinnostusta leikkimääm herrasmiestä millään tasolla. Kyseinen nainen teki virheensä heti jo siinä vaiheessa kun aloitti seurustelun kyseisen herran kanssa. Lopuksi vielä totean ettei morsmaikku oppinut tästa mitään kuten naiset eivät koskaan sitä tee!!!

Comments are closed.