3 thoughts on “DAILY VIDEO

  1. Joo-o, ei ollut ihan “unelmavĂ€vy” ainesta. Mutta saihan nainen hetken huomiota omaavalla mustan poikaystĂ€vĂ€n. Mutta eiköhĂ€n tĂ€mĂ€ karma opettanut miksi erirotuisten liitot eivĂ€t vaan toimi.

  2. SitĂ€ saa mitĂ€ tilaa! TwitterissĂ€ soimasivat psaikalla olleta miehiĂ€ etteivĂ€t olleet valmiita kuolemaan tuon naisen takia – ritarillisesti. “YlkĂ€” oli musta jĂ€rkĂ€le, jolla ei ollut minkÀÀnlaista kynnystĂ€ kĂ€yttÀÀ raakaa vĂ€kivaltaa naista kohtaan. EntĂ€ sitten mies, joka menee silkkaa tyhmyyttÀÀn vĂ€liin. Kuinka hĂ€nen mahtaa kĂ€ydĂ€. Monesti vielĂ€ sekaannuttaessa siihen kun on “ryppyjĂ€ rakkaudessa” saa vastaan molemmat osapuolet eli “laupiaana samarialaisena” toiminen “hitsaa” parin nopeasti yhteen niin, ettĂ€ molemmat karkaavat “herrasmiehen” kurkkuun kiinni. LisĂ€ksi kukaan ei halunnut kyseisen “taitolajeja” harrastavan “tuttavapijiriin” negatiivisessa merkityksessĂ€. MitĂ€ tulee lakiin ainakin tÀÀllĂ€ Suomessa. VĂ€liin menijĂ€ ja ritari on se suurin syyllinen koko hötĂ€kĂ€ssĂ€, sillĂ€ rikollisella ja vÀÀrintekijĂ€llĂ€ on laki takanaan suojaamassa hĂ€nen poisottamattomia “ihmisoikeuksiaan olla juuri sitĂ€ mitĂ€ hĂ€n on!

    LisÀksi nykyinen toksinen feminismi ja viha valkoista lihaa syövÀÀ heteromiestÀb kohtaan ei ole omiaan lisÀÀmÀÀn kiinnostusta leikkimÀÀm herrasmiestÀ millÀÀn tasolla. Kyseinen nainen teki virheensÀ heti jo siinÀ vaiheessa kun aloitti seurustelun kyseisen herran kanssa. Lopuksi vielÀ totean ettei morsmaikku oppinut tÀsta mitÀÀn kuten naiset eivÀt koskaan sitÀ tee!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*