3 thoughts on “Ultimate Chutzpah: Holocaust faker explains himself

  1. Holokausti itsessään on suuri myytti ja sen tutkiminen objektiivisesti/analyyttisesti ei kestä päivänvaloa.

  2. “Holokausti itsessään on suuri myytti ja sen tutkiminen objektiivisesti/analyyttisesti ei kestä päivänvaloa.”
    Selvä. Kuutta miljoonaa juutalaista ei tapettu natsien toimesta. Auschwitz, Treblinka, Birkenau jne. olivat päiväleirejä, joissa he saivat suorittaa mukavia aktiviteetteja: Piirileikkejä, lukuhetkiä, käsityökerhoja jne.
    Vääriä tutkimuksia tehneet historioitsijat ovat todenneet kuitenkin myös, että kuuden miljoonan tuhotun juutalaisen ohella natsit poistivat viisi miljoonaa muuta ongelmaa, mm. mustalaisia, homoja, vammaisia, kommunisteja, jehovan todistajia jne. ( https://www.huffingtonpost.co.uk/2016/01/25/non-jewish-holocaust-victims_n_6500948.html ). Netistä löytyy tällainen tutkimus: https://www.holocaustremembrance.com/sites/default/files/ann_bib_long.pdf . Siinä on tutkittu roma- ja sintimustalaisten holokaustia – noin 1,5 miljoonan väitetään saaneen surmansa. Voinet lukea tuon tutkimuksen ja osoittaa, missä kohdin tutkijat eivät ole objektiivisia ja analyyttisia.
    Sitten jos joku vielä kertoisi minulle, millä tavalla tämän jutun video ja holokausti tai sen kieltäminen liittyvät toisiinsa. Älkääkä riekkuko, että ei tuollainen imbesilli voi mitään ymmärtääkään. Yrittäkää edes älyllistä analyysia.

Comments are closed.