7 thoughts on “DAILY VIDEO

 1. Miksi Laiton Lehti todella rasistisesti antaa ymmÀrtÀÀ, ettÀ monet afrikkalaiset kÀyttÀytyvÀt tietyllÀ tavalla? KyllÀ kaikki rodut ovat aivan samanlaisia. Katsokaa vaikka valkoisia, japanilaisia, eskimoita, korealaisia, kiinalaisia. TekevÀt aivan samaa ja kaikki muutkin ovat aivan samanlaisessa kaaoksessa.

  1. Pakko noita on nostaa esille, kun valtamedia ei nosta muita kuin mustiin kohdistuneita tapauksia. NÀmÀ kaikki valkoisiin kohdistuneet tapaukset eivÀt saa jalansijaa valtamedian uutisotsikoissa kuten esim. jenkeissÀ tapahtunut valkoisen pikkupojan ampuminen pÀÀhÀn ei herÀttÀnyt ketÀÀn medioita vain ainosastaan jenkeissÀ pieniÀ paikallisia. SiitÀ nousee vÀkisin kysymys nauttiiko mustien tekemÀt rikokset lain antamaa suojaa? Kaikki rikokset pitÀisi olla samanarvoisia lain edessÀ olkoon tekijÀ kuka tahansa minkÀ vÀrinen tahansa.

  2. KyllÀ ei todellakaan ole kaikki rodut samanlaisia. PitÀÀ aika sokea olla jos ei sitÀ nÀe, tai aivopesu on kohdallasi onnistunut, myöhÀstÀ ei ole sinunkaan aukasta silmiÀs, sitÀ ei tarvitse millÀÀn tavalla hÀvetÀ ettÀ olet ollut vÀÀrÀssÀ. Parempi myöhÀÀn kun ei milloinkaan, kuhan ei liian myöhÀÀn.

  3. Tuo on ihan totta. Alkaa tulla jo korvista ulos, kun nÀkee pÀivittÀin videoita esim. eskimoiden riehumisista apinan lailla.
   Japanialaisten riehumista nĂ€kee harvemmin….Vitun eskimot, ottakaa neekereistĂ€ mallia ja riehukaa vĂ€hemmĂ€n.

 2. JÀlleen mallisuoritus siitÀ miten tietyissÀ roduissa asioita kÀsitellÀÀn. Juuri tÀmÀn vuoksi pidÀn nÀidin aina vÀhintÀÀn kahden metrin turvavÀlin. SillÀ ne ovat impulsiivisen arvaamattomia, myös sivullisia kohtaan.

  Tuolle nimettömÀlle sen verran ettÀ kun hÀn kÀyttÀÀ sanaa rasisti, niin tietÀÀköhÀn hÀn sanan oikean merkityksen? Tuo lauserakenne ei anna ymmÀrtÀÀ ettÀ sanan merkitys on tÀysin hallussa.

  Ja toinen asia, jos tarkastellaan suomalaisia rikostilastoja niin minkÀlaisella prosentilla esim. aasialaiset ovat edustettuina rikostilastoissamme? Vaikkapa pahoinpitelyiden, raiskausten tai ryöstöjen osalta? Tarkastappa.

 3. NeekereillÀ aivojen rakenne ** *** **** pitkÀlle asti kehittynyt kuin vastaavilla valkoisilla, neekerillÀ aivot ** ********* tasolla joten neekeri on hyvin *************** ihmisrotu, lÀhellÀ ***** on Àlykkyys

Comments are closed.