7 thoughts on “DAILY VIDEO

 1. Miksi Laiton Lehti todella rasistisesti antaa ymmärtää, että monet afrikkalaiset käyttäytyvät tietyllä tavalla? Kyllä kaikki rodut ovat aivan samanlaisia. Katsokaa vaikka valkoisia, japanilaisia, eskimoita, korealaisia, kiinalaisia. Tekevät aivan samaa ja kaikki muutkin ovat aivan samanlaisessa kaaoksessa.

  1. Pakko noita on nostaa esille, kun valtamedia ei nosta muita kuin mustiin kohdistuneita tapauksia. Nämä kaikki valkoisiin kohdistuneet tapaukset eivät saa jalansijaa valtamedian uutisotsikoissa kuten esim. jenkeissä tapahtunut valkoisen pikkupojan ampuminen päähän ei herättänyt ketään medioita vain ainosastaan jenkeissä pieniä paikallisia. Siitä nousee väkisin kysymys nauttiiko mustien tekemät rikokset lain antamaa suojaa? Kaikki rikokset pitäisi olla samanarvoisia lain edessä olkoon tekijä kuka tahansa minkä värinen tahansa.

  2. Kyllä ei todellakaan ole kaikki rodut samanlaisia. Pitää aika sokea olla jos ei sitä näe, tai aivopesu on kohdallasi onnistunut, myöhästä ei ole sinunkaan aukasta silmiäs, sitä ei tarvitse millään tavalla hävetä että olet ollut väärässä. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, kuhan ei liian myöhään.

  3. Tuo on ihan totta. Alkaa tulla jo korvista ulos, kun näkee päivittäin videoita esim. eskimoiden riehumisista apinan lailla.
   Japanialaisten riehumista näkee harvemmin….Vitun eskimot, ottakaa neekereistä mallia ja riehukaa vähemmän.

 2. Jälleen mallisuoritus siitä miten tietyissä roduissa asioita käsitellään. Juuri tämän vuoksi pidän näidin aina vähintään kahden metrin turvavälin. Sillä ne ovat impulsiivisen arvaamattomia, myös sivullisia kohtaan.

  Tuolle nimettömälle sen verran että kun hän käyttää sanaa rasisti, niin tietääköhän hän sanan oikean merkityksen? Tuo lauserakenne ei anna ymmärtää että sanan merkitys on täysin hallussa.

  Ja toinen asia, jos tarkastellaan suomalaisia rikostilastoja niin minkälaisella prosentilla esim. aasialaiset ovat edustettuina rikostilastoissamme? Vaikkapa pahoinpitelyiden, raiskausten tai ryöstöjen osalta? Tarkastappa.

 3. Neekereillä aivojen rakenne ** *** **** pitkälle asti kehittynyt kuin vastaavilla valkoisilla, neekerillä aivot ** ********* tasolla joten neekeri on hyvin *************** ihmisrotu, lähellä ***** on älykkyys

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*