7 thoughts on “DAILY VIDEO: Black shopping

  1. Miksi Laiton Lehti väittää rasistisesti, että jotkut rodut muka käyttäytyvät erilailla ja joillakin roduilla on erilaisia ominaisuuksia? Eikö Laiton Lehti ole kuullut miten mustat valtaavat kohta avaruudenkin ja heidän kehitystaso on aivan valtavaa? Katsokaa Yhdysvaltoihin, eurooppaan ja afrikkaan miten huikea mustien kehitystaso ja kyvyt ovat. Siinä näyttää valkoinen mies luolamieheltä kun vertaa superälykkäisiin mustiin.

    1. Kylläpä vaikuttavatkin todella superälykkäiltä. ÄO on tasoa kastemato.

    2. Mustasta BLM-aktivistista on ainakin tulossa kovaa vauhtia jopa kaikkien aikojen kovin formula-kuljettaja

  2. Miksi amerikkalaiset eivät ala massapalauttamaan afrikkalaisia takaisin afrikkaan? Valkoiset amerikkalaiset ovat todella vajaaälyisiä kun ensin vapauttivat J-orjat ja tämän jälkeen eivät palauttaneet lähi-idän vuohipaimenkansan tuomia ja omistamia orjia takaisin afrikkaan. Nyt tämän typeryyden jälkeen jotkut afrikkalaiset ja eräs lähi-itäläinen vuohipaimenkansa hyökkäävät valkoisten kimppuun. Kannattiko vapauttaa muiden tuomat orjat jaa antaa heidän jäädä maahanne? Nyt se kostautuu. Valkoiset ovat ainoa kansa joka tietoisesti käyttäytyy itsetuhoisasti ja ajaa muiden rotujen etuja, jopa oman rotunsa ja kansansa kustannuksella.

  3. Miksi videot kuvaavat aina rasistisesti neekereitä? Kyllä valkoiset, japanilaiset ja eskimotkin käyttäytyvät aivan samoin!

  4. Nämä varkaat haluavat varastaa suoria hiuspidennyksiä, jotta pääsisivät käkkärähiuksistaan eroon ja näyttäisivät hiustensa puolesta eurooppalaisilta.

Comments are closed.