8 thoughts on “DAILY VIDEO: Multicult

 1. Lapsia pitää opettaa puolustamaan ja lyömään takaisin itsepuolustustilanteissa, eikä vain soittamaan poliisille. Tämän takia valkoisia usein halveksitaan, koska A) eivät puolustaudu ryhmänä ja raukkamaisesti jättävät omansa yksin ja B) ovat aina vain soittamassa poliisille, koska eivät osaa puolustaa itseään. Yhdysvallat on oikea persreikämaa monellakin tapaa ja huvittavaa onkin, että amerikkalaiset ajattelevat kaikkien “amerikkalaisten” olevan samanlaisia ja tasa-arvoisia. Kymmenien vuosien kuvottavien sotarikosten ja teurastuksen jälkeen maa onkin uppoamassa homosaatioon, transusaatioon ja rikastuu erittäin älykkäistä afrikkalaisista.

 2. Yhdysvallat on upea monikulttuurisuuden sulatusuuni, jossa neekerit ja valkoiset ovat sulassa sovussa keskenään ja neekerit rakentavat avaruusraketteja, sekä ovat aivokirurgeja. Kaikki rodut ovat henkisesti aivan samanlaisia ja yhtä kyvykkäitä, kuten kaikki on voinut nähdä.

 3. 🇫🇮 16.6.2020 Presidentti.fi: Tasavallan presidentti Sauli Niinistö: "EU ei ole puolen valitsija, vaan olemme oma puolemme" says:

  https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-politiikan-toimittajien-etatapaamisessa-eu-ei-ole-puolen-valitsija-vaan-olemme-oma-puolemme/
  🇫🇮
  https://www.politiikantoimittajat.fi/tapahtumat/ukkonen-savytti-tasavallan-presiden/
  🇫🇮
  ”puoliperinteinen”
  “Niinistön edesottamuksista voi lukea tarkemmin monista tiedotusvälineistä.”
  🙏
  https://www.politiikantoimittajat.fi/yhdistys/
  🤦
  Politiikan toimittajat ry: “Vaalimme sanan- ja lehdistönvapautta”
  😱
  https://www.politiikantoimittajat.fi/yhteystiedot/
  🤔
  Mikäli copy paste (ol[email protected]) niin lopputulos ([email protected])
  🇫🇮
  https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Finland
  🇫🇮
  “Maahanmuuttajat Suomessa ovat Suomeen muuttaneita ulkomailla syntyneitä henkilöitä, joista käytetään toisinaan myös nimitystä uussuomalainen tai ryhmänä etninen vähemmistö. Vuoden 2019 lopussa Suomen väestöstä ulkomaalaistaustaisia henkilöitä oli 423 494. Heistä oli ulkomailla syntyneitä 351 721.”
  🛎️ Wikipedia lähteet 📑
  📔
  https://twitter.com/mariastenroos/status/1271020346423066624
  📔
  “Suomalaisten kupla 15.6. lähtien: Baltia, Tanska, Norja, Islanti.”
  📔
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maria_Stenroos
  📔
  “Stenroos on tehnyt työuransa Yleisradiossa”

 4. https://yle.fi/uutiset/3-11412773
  🇫🇮☦️
  “Särkiö, 57, kehotti kirjailija Veikko Huovisen tekstiä siteeraten naisia pysymään synnyttäjinä. Kenttäpiispa niin ikään kirjoitti, että bolshevikkien aseellinen vallankumous on väistynyt ja tilalle on kasvanut kulttuurikumous, jolle avioliitto, miehen ja naisen sukupuolijako, ydinperhe ja lasten kasvatus ovat kaiken pahan alku ja juuri.”
  🇫🇮☦️
  “Puolustusvoimat ja arkkipiispa Tapio Luoma ottivat maanantaina Twitter-kommenteissaan etäisyyttä blogin sisältöön, ja pian Särkiö itse pyysi sitä anteeksi.”
  🇫🇮☦️
  “Kenttäpiispa on Puolustusvoimien hengellistä työtä johtava viranhaltija ja johtaa sotilaspappeja. Kenttäpiispa rinnastetaan palvelusarvoltaan prikaatikenraaliin.”
  ☦️
  https://www.kotimaa24.fi/blogit/tulevaisuus-ja-toivo/
  ☦️
  26.10.2016 “Setelipainon pyöriminen ei kuitenkaan ole pannut vauhtia talouden pyöriin ja investointeihin. Se on merkkinä rahan hamstrauksesta ja joutilaan rahan makuuttamisesta.” “Taloudessa on kyse uskosta” “Talous ei sitten ollutkaan se jumala, jolta kaikki hyvä tulee – vaikka sille on oltu valmiina uhraamaan kaikki: meret, ilmakehä, metsät, eläimet, ihmisten terveys” “Ihmisillä on ollut uskallusta lähteä Jumalan varassa pimeimmältäkin näyttävään tulevaisuuteen, luottaen lupaukseen: “minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” Sitä rohkeutta ei rahan jumala näytä antavan.”
  🇫🇮
  https://www.kotimaa24.fi/blogit/elamaa-punaisessa-helsingissa-1918/
  🇫🇮
  14.01.2018 “Kaksi tyttöä jonotti kalan perkeitä Kauppahallin nurkalla monien muiden kanssa. Samaan aikaan jäihin pakattuja lohifileitä kannettiin Smolnaan.”
  🇫🇮
  “Tytöillä oli raskas tehtävä auttaa äitejään ruokatavaroiden hankkimisessa. Jos he onnistuivat saamaan lohen eviä ja ruotoja, niistä keitettiin keittoa.”
  🇫🇮
  “Kustaanmiekan ylle nostettiin leijonalippu.”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kustaanmiekka
  🇫🇮☦️
  https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/pekka-sarkio-jatkaa-kenttapiispana
  🇫🇮☦️
  “Teologian tohtori Pekka Juhani Särkiö (s. 1963) nimitettiin 1.9.2012 kenttäpiispan virkaan viiden vuoden määräajaksi. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa Keski-Lahden seurakunnan kirkkoherrana, Tampereen hiippakunnan pappisasessorina, Keski-Lahden seurakunnan III kappalaisena ja Suomen Akatemian projektitutkijana. Särkiö vihittiin papiksi Tampereella vuonna 1989. Teologian tohtorin tutkinnon hän suoritti Helsingin yliopistossa vuonna 1994.”
  🇫🇮☦️
  https://www.piplia.fi/kenttapiispa-pekka-sarkiolle-arvostettu-ortodoksinen-kunniamerkki/
  🇫🇮☦️
  “Kenttäpiispa Pekka Särkiö sai Pyhän Karitsan ritarikunnan komentajamerkin elokuussa Uspenskin katedraalin 150-vuotisjuhlassa. Komentajamerkin myöntämisen perusteena oli Särkiön saamenkielisen kielivähemmistön sekä ortodoksivähemmistön hyväksi tekemä työ Puolustusvoimissa.”
  🇫🇮☦️
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pyh%C3%A4n_Karitsan_ritarikunta
  🇫🇮☦️
  “Pyhän Karitsan ritarikunta (lyhenne PKR) on Suomen ortodoksisen kirkon vuonna 1935 perustama ja hallinnoima hengellinen ritarikunta.”
  🇫🇮☦️
  http://www.vapaudenristinritarikunta.fi/index.php/fi/11-kategoria-fi-fi/kunniamerkit
  🇫🇮☦️
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ortodoksinen_kirkko
  🇫🇮☦️
  http://www.hyrsky.fi/kantojarjestys.pdf
  🇫🇮☦️
  http://www.ritarikunnat.fi/images/ehdotuslomake/KUNNIAMERKKIEHDOTUSLOMAKKEEN_TAYTTOOHJE.pdf
  🇫🇮☦️
  https://www.karjalanliitto.fi/lahjoita.html
  🇫🇮✝️
  http://docplayer.fi/4641624-Aidin-rukous-pyytaa-ajasta.html
  🇫🇮✝️
  Seurakuntapastori Tero Saapunki: “monet rukoukset lähteneet taivaan Isän puoleen: ”Varjele lapsia pahalta””
  ⚒️🇫🇮⚒️
  https://lyricstranslate.com/en/Agit-Prop-Kenen-joukoissa-seisot-lyrics.html
  🛠️
  “Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat” “Tätä vääryyttä vastaan ei taistella kukkasin Tätä verta ei pysäytä pehmeä myötätunto Nälkäisten vatsat eivät suudelmista täyty”
  🎵
  https://www.youtube.com/watch?v=TvrLV2Glvwo

  1. 18.08.2017 "Johtavat virkamiehet ovat tehtävässään yleensä viisi vuotta kerrallaan." says:

   https://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kenttapiispa-pekka-sarkio-sai-jatkokauden-erikoisella-tavalla-taustalla-lainsaadannon-muutos/

   “Kun tässä tehtävässä on vain yksi viranhaltija, virka henkilöityy aina kulloisenkin kenttäpiispan mukaan. Kun katson edeltäjieni kuvia toimiston seinällä, jokaisesta heistä piirtyy omanlaisensa persoona, Särkiö toteaa.” “Jokainen ihminen on Särkiön mukaan hieman sokea arvioimaan omaa työtään.” “Mutta ehkä voisin itsestäni sanoa, että kenttäpiispan viran erilaisten rutiinitehtävien rinnalla olen pyrkinyt myös olemaan aktiivinen mediassa, etsimään kokonaisvaltaista otetta yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja puolustusvoimien linjauksien mukaisesti”

  2. Sinisilmäiselle kenttäpiispalle porsaan paperit kun pirunkalan leuat lohkaisi vapaista suhteista says:

   https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/puolustusvoimien-kentt%C3%A4piispalta-h%C3%A4mment%C3%A4v%C3%A4-kirjoitus-naiset-palautettava-synnytt%C3%A4jiksi-vapaa-seksi-ajaa-suomen-turmioon/ar-BB15PbOh
   🥧
   ”Naisen pittää tehä lapsia ja hoitaa ne ja laittaa ruokaa ja ommella. Se on jokkaisen miehen ja naisen velvollisuus, että pannaan se karvakannel soimaan ja tehhään uusia ihmiisä maapallolle hipsimään.”
   📿
   “Pappi, entinen toimittaja ja Helsinki Mission johtaja Olli Valtonen kirjoittaa, että ”tätä käsittämätöntä tekstiä luetaan puolustusvoimissa korvat ja pää punaisina – ja tämäkin menee kirkon piikkiin.”
   📿
   “Valtonen siteeraa Kekkosta: saatanan tunari!”
   📿
   “Kirkko & Kaupunki -lehden päätoimittaja Jaakko Heinimäki muistuttaa, että Särkiö ei ole kirkon piispa, tai ei siis piispa ollenkaan.”
   📿
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Olli_Valtonen
   📿
   “Olli Valtonen (s. 16. helmikuuta 1950 Helsinki) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pappi, joka edustaa karismaattista liikettä. Hän toimi HelsinkiMission toiminnanjohtajana alkuvuoteen 2018 saakka.”
   📿
   https://www.helsinkimissio.fi/ihmiset
   📿
   https://www.kotimaa24.fi/blogit/hedelmat-kypsyvat/
   📿
   “Tarkoitukseni ei ole halventaa ketään ja siksi olen poistanut tekstin.”
   📿
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006549101.html?ref=rss
   📿
   22.6.2020 “Puolustusvoimat jakoi hänen anteeksipyyntönsä.”
   📿
   https://twitter.com/Puolustusvoimat/status/1275365262007717888
   📿
   Jun 23, 2020 Puolustusvoimat: “Särkiö on pyytänyt anteeksi ja itse poistanut kirjoituksensa. Teksti oli Puolustusvoimien arvojen ja toimintatapojen vastainen. Jatkamme asian käsittelyä Puolustusvoimissa.”
   📿
   https://twitter.com/Puolustusvoimat/status/1275050341524963328
   📿
   Jun 22, 2020 Puolustusvoimat: “Kenttäpiispa Pekka Särkiö pyytää anteeksi blogitekstiään”
   📿
   https://yle.fi/uutiset/3-11413795
   📿
   23.6.2020 “Varusmiesliiton hallituksen jäsen Iina Palonen pitää Puolustusvoimien kenttäpiispan Pekka Särkiön blogitekstiä kamalana.” “Puolustusvoimat oli Twitterissä linjannut, että se oikeasti uskoo tasa-arvoisuuteen”
   📿
   https://www.bazarkustannus.fi/kirja/jaahyvaiset-uskonnolle-2/
   📿
   “Professori Timo Airaksisen uutuuskirja Jäähyväiset uskonnolle on ajatuksia herättävä ja viihdyttävä analyysi ihmisen mielikuvituksen hengellisestä ulottuvuudesta ja siitä, mitä se voi pahimmillaan ja parhaimmillaan saada aikaan.”
   📿
   “Henkisyys ja hengellisyys ovat samaa juurta, mutta tarkoittavat eri asioita. Henkisyys ilmenee korkeimpien arvojen äärelle hiljentymisenä, hengellisyys puolestaan uskona jumaliin ja tuonpuoleiseen todellisuuteen. Kun törmäämme ilmiöihin, joita emme ymmärrä, alkaa mielikuvituksemme kehittää teorioita, joilla selittää ne.”
   📿
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Timo_Airaksinen
   📿
   https://www.kaleva.fi/professori-heristaa-nyrkkia-bokseille/2338448
   📿
   25.04.2007 “On kummallista, että instituutiona poliisi on luotetuin, ja parlamentti vähiten uskottava. Silti jälkimmäisen pitäisi säätää lait edelliselle”, Airaksinen puistelee päätään.”
   📿
   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/01/21/veikko-huovisen-parodiat-otettiin-liian-usein-tosissaan
   📿
   03.10.2019 “Veikko Huovisen parodiat otettiin liian usein tosissaan” “Humoristina Huovinen kirjoitti myös kirjan Adolf Hitleristä, joka oli parodiaa historiatieteestä. Tämä Veitikka-niminen romaani otettiin tekijän mukaan kovin tosissaan ja monet siitä mielensä niin pahoittivat”
   📿
   https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/kauno%253Aateos_16121
   📿
   “Veikko Huovinen kertoo tarinassa Adolf Hitlerin elämäntarinan”
   📿
   https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kommentti-kenttapiispan-blogikirjoituksella-saattaa-olla-pitkat-jaljet#ac213502
   📿
   23.06.2020 “Puolustusvoimien kirkollista työtä johtava kenraali Pekka Särkiö kirjoitti omituisen naisvihamielisen ja salaliittoteorioita tihkuvan blogitekstin.”
   📿
   https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/-valinnan-jalkeen-tiesin-etta-olisin-kirkossa-petturi-nelja-pappia-kertoo-miksi-he-ovat-poliittisesti-aktiivisia#884499b4
   📿
   24.06.2020 “tiesin, että olisin kirkossa petturi”
   📿
   https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kenttapiispa-pekka-sarkio-siunataan-virkaansa/
   📿
   09.10.2012 “Kenttäpiispa johtaa puolustusvoimissa ja rajavartiolaitoksessa tehtävää kirkollista työtä. Särkiön mukaan Puolustusvoimien kirkollinen työ voi syventää varusmiesten kristillistä uskoa.
   – Se on kristinuskon sanoman esillä pitämistä, mutta samalla kunnioittavaa heitä kohtaa, jotka ovat niissä tilanteissa osana palvelustaan, Särkiö sanoo.”
   📿
   https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/kauno%253Aateos_53831
   📿
   “Puut eivät puhu. Ja jos puhuvatkin, niin hiljaa.” ” joissa asui luonnon sitkeys ja järkähtämättömyys. Ja kaiken pohja ja perusta oli maa, turvallinen maaemo. Se synnytti, kasvatti, hautasi.”
   📿
   https://trepo.tuni.fi/bitstream/handle/10024/96973/GRADU-1429716727.pdf?sequence=1
   📿
   Sivu 5 “umpimielinen puukansa, jolle oli annettu oikeus hallita maata ja elää omien lakiensa mukaisesti. Eikö se ollutkin maailman väkirikkain ja kookkain kansa, monin verroin mahtavampi kuin venäläiset, englantilaiset, kiinalaiset.”
   📿
   https://yle.fi/uutiset/3-8695919
   📿
   25.2.2016 “Islaminuskoisia varusmiehiä on lähes yhtä paljon kuin ortodokseja”
   📿
   https://areena.yle.fi/1-4580544
   📿
   29.6.2019 “Jumala ei katso hyvällä sitä, että ihmisiä kuolee väkivaltaisesti. Tehtäväänsä täyttäessään sotilas voi silti olla lähimmäisenrakkauden asialla, sanoo kenttäpiispa Pekka Särkiö”
   📿
   https://areena.yle.fi/audio/1-4477968
   📿
   3.7.2018 “syntejä olivat rikkauksien haaliminen omaa kansaa orjuuttamalla, vierasmaalaiset naiset”
   📿
   https://areena.yle.fi/audio/1-4346735
   📿
   pe 26.1.2018 “Kenttäpiispa Pekka Särkiön mielestä suomalaisten tulisi kerrata, mitä vuoden 1918 sisällissodassa ja sitä ennen todella tapahtui. Sen kautta tulisi myös huomata, kuinka tärkeää on poikkeusoloissakin säilyttää ihmisyyden kunnioitus.”
   📿
   https://www.sotkamo.fi/wp-content/uploads/2016/04/Esite-kirjailijasta.pdf
   📿
   https://rauhantervehdys.fi/2018/05/suomen-lipun-symboliikka-kertoo-kenttapiispalle-luonnon-haavoittuvuudesta/
   📿
   “Itsenäisen Suomemme symbolilla, siniristilipulla on kristillinen tausta.
   – Monet suomalaiset eivät välttämättä edes tiedosta sitä, että kyse on kristillisestä rististä. Vaaka-asento voi hämätä, arvelee Suomen Puolustusvoimien kenttäpiispa Pekka Särkiö.”

 5. https://www.youtube.com/watch?v=xNF1kN7UHSE
  🇬🇧
  Jun 21, 2020 “Twitter ban: Katie on ‘Outsiders’ Sky News Australia”
  🇬🇧
  https://www.youtube.com/watch?v=M1Sv2GzBUpk
  🇬🇧
  “Free School Meals”
  🇬🇧
  https://www.youtube.com/watch?v=62jc7zfgLDY
  🇬🇧
  Jun 10, 2020 “Thank you to the lads defending London”
  🇬🇧
  https://www.youtube.com/watch?v=yfhykqTjgJQ
  🤔
  Jun 4, 2020 “Three Simple Questions for the Black Community”

 6. Ei saa puolustautua, koska se voidaan tulkita rasismiksi. Ollaan vaan nöyriä ja pyydetään olemassaoloamme anteeksi kovan paikan tullen.

Comments are closed.