6 thoughts on “DAILY VIDEO

  1. Siitä olen ainakin varma, että Hasbron juutalaisella toimitusjohtajalle Brian Gardnerilla ei ole pedofiililelun kanssa mitään tekemistä. Eliittipedofiileja ei ole olemassa, eikä ole ****** joissa on keskimäärin enemmän pedofiileja kuin jossain toisessa ******** keskimäärin.

  2. Ei kai Laiton Lehti vihjaa rasistisesti Hasbron juutalaisen toimitusjohtajan Brian Goldnerin olevan pedofiili ja/tai satanisti? Ei jotkut *********** sellaista tekisi. Ei eliittipedofiileja ole olemassa. Ei missään nimessä.

  3. Se että missään ei mainita tästä salaisesta napista kertoo siitä, että leluyhtiö ei halua vanhempien tietävän näistä pedofiliaan valmistavista äänistä, vaan pedofiilien tarkoitus on, että lapsi löytää salaisen napin vahingossa ja tottuu tällaiseen, sekä pitää sitä hauskana kun kosketellaan salaista nappia, niin tulee iloisia ääniä. Samanlailla ja samalla kaavalla pieniä lapsia opetetaan kouluissa pedofiliaan ja pedofiilien uhreiksi alle 10-vuotiaina.

  4. Millä eliittipedofiilit saadaan vastuuseen? Myös Suomen Poliisi suojelee heitä. Mossadin pedofiiliagenteilla Jeffrey Epsteinilla ja Ghislaine Maxwellillä on ollut suorat yhteydet myös Suomeen, mutta Suomen Poliisi ei suostu tutkimaan eliittipedofiilejä. Eliitin pedofiilit saavat raiskata lapsia aivan vapaasti. Pedofiili Bill Clinton jopa kävi avoimesti Suomessa tämän jälkeen, eikä Poliisi tietenkään ottanut tätä kiinni. Voitte olla varmoja, että myös Suomen oikeuslaitos tekee kaikkensa suojellakseen näitä eliittipedofiileja, olemmehan maa joka jakaa sairaat läntiset arvot Yhdysvaltojen, Israelin ja Saudi-Arabian kanssa.

  5. Mossadilla on luultavasti kuvamateriaalia kun valvovat viranomaiset käyttävät hyväkseen Mossadin seksiorjaa, sekä pettävät vaimoaan heidän vasikkansa kanssa. Kun annat sairaille pedofiilisatanisteille oman rahakoneen, niin he ostavat ja kiristävät poliitikot ja virkamiehet, sekä pommittavat lastasi joka suunnasta pedofilia, homosaatio ja transusaatiomateriaalilla.

Comments are closed.