12 thoughts on “DAILY VIDEO: Coronahysterics

 1. Sisäinen ja ulkoinen vammaisuus näyttävät tosiaan korreloivan keskenään. Keskiajalla eivät hullut ja läskit feministit ja abortinistit riehuneet, vaan olivat köyden jatkona hyvin nopeasti.

  1. https://www.va.gov/MS/Veterans/complementary_and_alternative_medicine/Vaccines_and_Multiple_Sclerosis_A_Practical_Guide.asp
   💉
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27604618/
   💉
   https://multiplesclerosisnewstoday.com/columns/2021/01/12/covid-19-vaccine-recommendations-ms-society/
   💉
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11816245/
   💉
   “Relationship between vaccinations and multiple sclerosis”
   💉
   https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/history/hepb-faqs.html
   💉
   “some research caused concern that hepatitis B vaccination might be linked with multiple sclerosis (MS), a progressive nerve disease. Numerous studies have evaluated a possible relationship between hepatitis B vaccination and MS”
   💉
   https://www.nationalmssociety.org/coronavirus-covid-19-information/multiple-sclerosis-and-coronavirus/suspected-covid-19-and-ms
   💉
   “Not much is yet known about people living with MS who have also been diagnosed COVID-19. The disease course and mortality rate are still being studied. Most information is only anecdotal data right now, meaning there are only individual reports of people with MS who have gotten the virus.”
   💉
   https://vaccinesafety.edu/vs-ms.htm
   💉
   “Proposed Biological Mechanism”
   💉
   “Hypersensitivity reactions triggered by autoimmunity, genetics or environmental factors such as viral infection are often incriminated in the destruction of the host’s myelin basic protein (MBP) and other antigens. Similarities in features of MS and other demyelinating disorders have been described and some subjects with the diagnosis of Acute Disseminated Encephalomyelitis (ADEM) have had recurrences and progressed to MS. One possible mechanism is molecular mimicry, which refers to the possibility that similar epitopes shared between self-peptides and foreign peptides (introduced via infection or immunization) inadvertently cause the activation of autoreactive T or B cells, leading to autoimmunity. Of the many vaccines assessed for a possible association with MS, the hepatitis B vaccine has captured the most interest, because molecular mimicry has been demonstrated in rabbits between hepatitis B viral polymerase and the part of the MBP that leads to encephalitis. This suggests that infection with a virus showing similarities with MBP regions associated with the development of encephalitis could induce MS through molecular mimicry. However, the IOM concluded that there was no mechanistic evidence for an association between vaccination and MS, as the publications reviewed provided no evidence beyond a temporal association”
   💉
   https://multiplesclerosis.net/blog/do-childhood-vaccines-cause-ms/
   💉
   “the exact cause(s) of multiple sclerosis is still unknown. However, research has identified contributing factors including genetics, the environment, and our immune system. There have been theories that exposure to certain viruses, such as Epstein Barr virus, may trigger the immune system to malfunction and attack myelin, the fatty sheath which insulates nerve fibers and helps messages travel through the nervous system”

 2. Siinnä vasta nainen, olen huomannut saman keski-ikäiset lihavat naiset antavat pahimman katseen kun et käytä maskia, maskia käyttävät miehet ovat taas niin kuohittuja että eivät uskalla sanoa mitään.

 3. Osa naisista on täysin psykoosissa, mutta osa on vielä järjissään. Hyvin ei mene miehilläkään, varsinkaan Pohjanmaalla.

 4. Tuossa videossa tuli esille yksi perustavaa laatua oleva juttu: Middlemanagenet. Eli, kun kouluissa on aloitettu mädätys lapsesta asti, “valkokaulusköyhällistö” on sitä joka kuuliaisimmin on omaksunut opit ja koittaa aina olla eturntamassa. Siksi heidät on korotettu “väliportaaseen” koska ovat niin kuuliaisia ja tottelevaisia. Ja tästä syystä meillä on laumapainetta.

  Itse luen itseni älyllisempään kastiin ja siksi en käytä maskeja. Ja toisaalta, älyllisesti alempi kasti “paskat nakkaa” maskipakolle. Niin että jos näettä maskeja käyttäviä ihmisiä niin he todennäköisesti ovat em. kahdesta ryhmästä. Ja maskeja käyttävät… no niin no…

 5. No jos suomalaiset ovat niin tyhmiä että jonottavat 7h ämpäriä Tokmannin etuovella kyynärpäät sojossa ilmaisten kakkukahvien toivossa, niin auta armias kun jokin korona iskee.
  Suomalaiset eivät ehkä ole tyhmiä mutta hölmöjä me ollaan.

 6. En todellakaan käytä maskia yhtään missään – se on kuin jotain hihamerkkiä kantais.
  Se on poliittinen kannanotto – maskin käyttäjä kannattaa tätä idiotiaa. Nyt pitäisi ottaa käyttöön se kansalaistottemattomuus, ja simppelisti jättää noudattamatta näitä suosituksia. Kirurgimaski on tarkoitettu kirurgeille leikkausaliin – ei muualle.

 7. Surullista että tuttavapiirissäni olen ainut joka ajattelee kuin yllä olevan videon nainen. Kaupassa olen niitä harvoja joka ei käytä maskia. Faktat ”covidista” ei heitä kiinnosta.

Comments are closed.