3 thoughts on “DAILY VIDEO: Kraken

  1. Amerikkalaiset ovat aina olleet kommunistien hyvin läheisiä liittolaisia kymmeniä vuosia ja taistelleet pahuuden puolesta! Eivät amerikkalaiset ole koskaan, missään taistelleet hyvän puolella! Pelkkää roskaa koko video ja teatterimainen esittäminen, että meidän vaaleja on manipuloitu. Amerikkalaiset itse ovat manipuloineet kymmeniä vuosia kaikkien muiden vaaleja. Amerikkalaiset tekivät kuitenkin onneksi suuren virheen: He olivat vihamielisiä kaikkia muita kansoja vastaan, ryöstivät, raiskasivat, huijasivat ja teurastivat muita kansoja. Nyt kukaan ei halua olla missään tekemisissä amerikkalaisten kanssa, vaan he ovat kaikkien muiden ikuisia vihollisia. He eivät voi koskaan korvata rikoksiaan ja vahinkoaan mieleltään terveille ja normaaleille valkoisille tai muillekaan kansoille.

  2. Trumpin tälläkin hetkellä johtamat vihollisjoukot ulos Suomesta, asiallisille leireille ja erittäin koville tuomioille! NSA:n kaapelit pitää täysin laillisesti katkaista ja pistää poikki, sekä Trumpille ja Rothchildeille vakoilevat maanpetturit koville tuomioille! Suomi on vihollisten miehittämä maa ja vihollisemme ovat amerikkalaiset, britit ja sionistit!

  3. Poliisivaltiokehitys käynnistettiin täydellä teholla juuri Republikaanien ja Rockefellerien, sekä Israelin johtamana! Älkää antako Trumpin huijata. Sekä Republikaanit, että Demokraatit tuovat orjuuden ja poliisivaltion. Tavalliset amerikkalaiset myös vähät välittävät mitä sinulle tapahtuu ja ovat vain ylpeitä tekemistään rikoksista! Valehteleva varas ja rosvokansa, joka on ylpeä rikollisuudestaan. Kukaan ei halua jatkossa olla amerikkalaisten kanssa tekemisissä kun heidän rikollinen imperiumi kaatuu. Amerikkalaisten varastama kulta ja rahat saadaan lopulta vielä takaisin, mutta muuta asiaa meillä ei ole varkaille ja rikollisille. He joutuvat aina loisimaan muista pärjätäkseen elämässään. Mitä heillä on nykyisin on kaikki muilta loisittua ja varastettua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*