3 thoughts on “DAILY VIDEO: Kraken

  1. Amerikkalaiset ovat aina olleet kommunistien hyvin lÀheisiÀ liittolaisia kymmeniÀ vuosia ja taistelleet pahuuden puolesta! EivÀt amerikkalaiset ole koskaan, missÀÀn taistelleet hyvÀn puolella! PelkkÀÀ roskaa koko video ja teatterimainen esittÀminen, ettÀ meidÀn vaaleja on manipuloitu. Amerikkalaiset itse ovat manipuloineet kymmeniÀ vuosia kaikkien muiden vaaleja. Amerikkalaiset tekivÀt kuitenkin onneksi suuren virheen: He olivat vihamielisiÀ kaikkia muita kansoja vastaan, ryöstivÀt, raiskasivat, huijasivat ja teurastivat muita kansoja. Nyt kukaan ei halua olla missÀÀn tekemisissÀ amerikkalaisten kanssa, vaan he ovat kaikkien muiden ikuisia vihollisia. He eivÀt voi koskaan korvata rikoksiaan ja vahinkoaan mieleltÀÀn terveille ja normaaleille valkoisille tai muillekaan kansoille.

  2. Trumpin tÀllÀkin hetkellÀ johtamat vihollisjoukot ulos Suomesta, asiallisille leireille ja erittÀin koville tuomioille! NSA:n kaapelit pitÀÀ tÀysin laillisesti katkaista ja pistÀÀ poikki, sekÀ Trumpille ja Rothchildeille vakoilevat maanpetturit koville tuomioille! Suomi on vihollisten miehittÀmÀ maa ja vihollisemme ovat amerikkalaiset, britit ja sionistit!

  3. Poliisivaltiokehitys kĂ€ynnistettiin tĂ€ydellĂ€ teholla juuri Republikaanien ja Rockefellerien, sekĂ€ Israelin johtamana! ÄlkÀÀ antako Trumpin huijata. SekĂ€ Republikaanit, ettĂ€ Demokraatit tuovat orjuuden ja poliisivaltion. Tavalliset amerikkalaiset myös vĂ€hĂ€t vĂ€littĂ€vĂ€t mitĂ€ sinulle tapahtuu ja ovat vain ylpeitĂ€ tekemistÀÀn rikoksista! Valehteleva varas ja rosvokansa, joka on ylpeĂ€ rikollisuudestaan. Kukaan ei halua jatkossa olla amerikkalaisten kanssa tekemisissĂ€ kun heidĂ€n rikollinen imperiumi kaatuu. Amerikkalaisten varastama kulta ja rahat saadaan lopulta vielĂ€ takaisin, mutta muuta asiaa meillĂ€ ei ole varkaille ja rikollisille. He joutuvat aina loisimaan muista pĂ€rjĂ€tĂ€kseen elĂ€mĂ€ssÀÀn. MitĂ€ heillĂ€ on nykyisin on kaikki muilta loisittua ja varastettua.

Comments are closed.