Free speech December 4, 2020

 

NTD:

President Donald Trump on Wednesday called for a full forensic audit of mail-in ballots that were cast in key states during the Nov. 3 presidential election. In a lengthy pre-recorded speech, the president said that “tens of thousands [of ballots] have fraudulent signatures” in key states. It means “a full forensic audit is required to ensure that only legal ballots from lawfully registered voters that were properly cast are included,” Trump added. “The reason for this is clear,” he said, “they were not verifying signatures because they know the ballots have not been filled out by the voters in whose names they were cast.” The only way to remedy the situation, Trump said, is to carry out a full review of ballot envelopes, which contain the signatures. He did not say what states should carry out the auditing process.

Over the past three weeks, Trump’s legal team has sent several letters to Georgia Secretary of State Brad Raffensberger, demanding a full signature audit. Raffensberger, however, has responded by saying that it’s not possible to match the ballots and the envelope with the signature, citing privacy laws. His team and other Republicans have pushed for signature-audit procedures in Pennsylvania. “We need a systematic analysis of the mail-in ballots to review the envelopes,” Trump said. “It’s about the signature. And if they’re on the envelopes, we can only review the envelopes. And that will tell us everything. This is the absolute minimum we should expect.”

On Election Day and beyond, poll watchers were not allowed to watch the tabulation process in several heavily Democratic areas, Trump said, arguing that it further compounded the allegedly fraudulent vote-tabulation process. In testimonies over the past week in Michigan, Arizona, and Pennsylvania, GOP poll observers said they witnessed irregularities, saw votes that were cast for Trump going to Biden, and were harassed by election workers. Secretaries of state in these places have said there has not been sufficient evidence of voter fraud or irregularities that would overturn the election result.

Going further, a spokesman for Michigan’s Secretary of State, Jocelyn Benson, told Epoch Times that Republican poll watchers who testified in front of the Michigan Legislature this week displayed a “lack of knowledge” about vote-counting and promoted “conspiracy theories,” without elaborating. Trump, meanwhile, argued that his efforts to find voter fraud and irregularities are a bid to safeguard the U.S. election system. “This is not just about my campaign, although it has a lot to do with who’s going to be your next president,” Trump remarked. “If we don’t root out the fraud, the tremendous and horrible fraud that’s taken place in our 2020 election. We don’t have a country anymore,” he said.

 

 

 

7 thoughts on “Trump gives ‘most important speech’ he’s made, calls for ‘full forensic audit’ of mail-in ballots

 1. The USA has manipulated elections and policies of every other country in the world. American will always remain enemies of Finland who will always be on the side of evil. They couldnt care less about us. Why the fuck we should care about american people? These people should be nothing to us and you can be sure that we are nothing to american as well.

  The moment you turn your back to the american or they would raise up, they will stab you in the back. We have to make sure that they stay down, like they have occupied Germany. Teach their children actual crimes committed by the american and keep them down, outside of civilization.

 2. Presidentti Donald Trump vaati perusteellista rikostutkintaa keskiviikkona 3. marraskuuta pidettyjen presidentinvaalien postiäänestyksestä.

  Nauhoitetussa puheenvuorossa presidentti sanoi, että „kymmenissä tuhansissa äänestyslipuissa on väärennettyjä allekirjoituksia“ tärkeimmissä osavaltioissa. Tarvitaan „perusteellinen rikostekninen tutkimus tarvitaan sen varmistamiseksi, että vain laillisesti rekisteröityjen äänestäjien lailliset äänestysliput lasketaan ja asianmukaisesti“, Trump lisäsi.

  „Syy on selvä“, hän sanoi, „allekirjoituksia ei tarkastettu, koska he tiesivät, että äänestäjät eivät ole itse täyttäneet niitä äänestyslippuja, joiden nimellä ääni annettiin.“ Ainoa tapa tilanteen korjaamiseksi, Trump sanoi, on tarkistaa allekirjoitukset sisältävä kirjekuoret kokonaan.

  Hän ei sanonut, minkä osavaltioiden tulisi suorittaa tarkastusprosessi. Viimeisen kolmen viikon aikana Trumpin lakitiimi on lähettänyt useita kirjeitä Georgian ministerille Brad Raffensbergerille vaatien täydellistä allekirjoitustarkastusta. Raffensberger on kuitenkin vastannut sanomalla, että äänestyslipuja ja kirjekuorta ei ole mahdollista verrata allekirjoitukseen tietosuojalakien perusteella.

  Hänen tiiminsä ja muut republikaanit ovat vaatineet allekirjoituksen tarkastusmenettelyjä Pennsylvaniassa.

  „Tarvitsemme järjestelmällisen analyysin postiäänestyslipuista kirjekuorien tarkistamiseksi“, Trump sanoi. „Kyse on allekirjoituksen oikeellisuudesta. Jos ne ovat vain kirjekuorissa, on mahdollista tarkistaa vain kirjekuoret. Ja se kertoo meille kaiken. Tämä on vähimmäisvaatimus toimenpiteille, jotka on tehtävä.“

  Vaalipäivänä ja sen jälkeen vaalitarkkailijoilta estettiin laskennan seuraaminen useilla vahvasti demokraattisilla alueilla, Trump sanoi, väittäen, että se pahentaa tilannetta vaalipetosta arvioitaessa.

  Viimeisen viikon aikana annetuissa todistajanlausunnoissa Michiganissa, Arizonassa ja Pennsylvaniassa GOP-kyselyn vaalitarkkailijat sanoivat nähneensä sääntöjenvastaisuuksia; kuinka Trumpille annetut äänet menivät Bidenin hyväksi ja kuinka tarkkailijat joutuivat vaalityöntekijöiden häirinnän kohteeksi. Valtiosihteerit ovat näissä paikoissa sanoneet, ettei ole ollut riittävästi näyttöä äänestäjien petoksista tai sääntöjenvastaisuuksista, jotka kumoaisivat vaalien tuloksen.

  Michiganin ministerin tiedottaja Jocelyn Benson kertoi Epoch Timesille, että tällä viikolla Michiganin tuomioistuimen edessä todistaneet henkilöt osoittivat tietämättömyytensä ääntenlaskennasta ja edistivät „salaliittoteorioita“ – vähääkään liioittelematta.

  Trump puolestaan esitti, että hänen tarkoituksenaan löytää vaalipetoksia ja sääntöjenvastaisuuksia on keino on koko Yhdysvaltojen vaalijärjestelmän turvaamiseksi.

  „Tämä ei koske vain omaa kampanjani, vaikka sillä on paljon tekemistä sen kanssa. – Trump huomautti. –“Jos emme pääse eroon vaalipetoksista, ja tästä valtavan isosta ja kauheasta petoksesta, joka on tapahtunut näissä vuoden 2020 vaaleissamme

  menetämme maamme hallinnan vieraiden käsiin“, hän sanoi.

 3. Pakko mainostaa että Oikea mediassa on hyvää suomenkielistä raportointia vaalivilppitutkintojen etenemisestä.

 4. We have to de-nazify sick american people and give them final solution. They have always brought only evil and sickness to this world. Look at what they did to minds of european people. We dont need american cancer and sickness to this world. Both Trump and Biden fight for Satan.

 5. People believing to reptilians actually believe that Trump is good and Biden is bad. Intelligence services of the USA spreading Q-Anon bullshit couldnt have never guessed how easily people believing to some reptilians that Trump is on the good side. What a load of bullshit.

 6. American are making every other nation their enemy, which will eventually secure destruction of the USA. They cant keep their current position in the world without being a spiteful parasite and a pathogen. They are living by living off others.

Comments are closed.