3 thoughts on “Wife material

  1. On olemassa joitain naisia jotka aidosti haluavat perinteistä perhe-elämää ja lapsia. Kumma kyllä nämä ovat juuri kauniita ja terveitä naisia joilla on hyvät geenit. Onko tohtori Edward Dutton siis ollut oikeassa siinä, että hyvät geenit omaava nainen haluaa nimenomaan perheen, miehen ja haluaa lisääntyä? Rumat naiset ja naiset joilla on huonot geenit ovat yleensä niitä jotka eivät halua lapsia ja sanovat hyvät geenit omaaville kauniille naisille, että teidänkään ei kannattaisi tehdä lapsia! Miehet erehtyvät siinä, etteivät kauniit ja terveet naiset halua lapsia, sillä juuri he haluavat tehdä lapsia!

  2. Upeaa nähdä tällaisia upeita naisia. Jotkut naiset ovat raivoissaan feministeille siitä, että he pilasivat heidän elämänsä valheilla ja aivopesulla ja eivät välttämättä enää koskaan saa lapsia!

  3. On monia muitakin upeita naisia joiden elämät feministit pilasivat. Jotkut naisista eivät itsekään tiedä minkä takia heidän elämänsä on nykyisin täysin pilalla. Monet konservatiivinaiset ovat upeasti sanoneet kuinka he eivät halua olla “itsenäisiä”, mennä “opiskeluputkeen” tai “uraputkeen”, vaan haluavat hyviin naimisiin, hyvän aviomiehen ja paljon lapsia! Monet naiset haluavat elää onnellisesti ja turvallisesti patriarkaatissa ja saada lapsia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*