3 thoughts on “The Trabant Was an Awful Car Made By Communists

  1. No, tuo nyt ei poikkea paljonkaan tuon ajan autoista. Esim. kuplassa tuli tuulilasin pesunesteen paine vararenkaasta. Ja olihan noita tikkumittareita tankkiin muissakin autoissa. Eikä tuo ovien lukituskaan ollut kovin poikkeuksellista tuon ikäisissä autoissa. Kuinkas monessa autossa on avaimenreikä nykypäivänäkään repsikan ovessa?

    Sitäpaitsi, jos havaitsitte niin tuon auton renkaat kiljativat kun se lähti risteyksestä. Kuinka monen nykyauton renkaat saa kiljahtamaan liikkeelle lähdettäessä?

    1. No eipä tuo kalliskaan ollut. Maksoi aikoinaan Suomessa alle 5000 markkaa. Halvalla ei saa hyvää.

  2. Thats what you get when everybody gets paid the same, no matter your job and amount of hours you work and when anybody can be an engineer and everybody is as good in everything.

    Thats also what you get when the american people support the rise of violent communism and massmurders against the good people (Germany and Finland). They always support the most fucking disgusting people on earth until to this day.

Comments are closed.