Free speech June 25, 2020

 

Why the greatest race ever to walk on earth is self-destructing? Sure, bankers and Zionists might have a big role but why Whites are not resisting their own destruction? Dr. Revilo Oliver gives us one theory: The inborn naivety and excessive altruism of the White man.

 

There is in us a weakness, perhaps a fatal weakness, that makes us not only listen to the babble of self-professed do-gooders, but to do whatever they tell us to do, and to do it as mindlessly as though we were in a hypnotic trance and had surrendered our will to that of the hypnotist.

Now I believe that this strange weakness, unlike so many of our peculiarities, is not a single congenital and hereditary idiocy. If that were true, we would not be here: our remote ancestors would have been eaten long before the dawn of history. It is compounded, it seems to me, of a perversion of seven different qualities; a perversion effected and fostered by certain misunderstandings in the peculiar circumstances that resulted from the prosperity, power, and world dominion we of the West achieved for ourselves and enjoyed in recent centuries.

All of the seven elements of our mentality that I shall enumerate are good qualities, at least in the sense that they are born in us, that we could not eliminate them from our genetic heritage if we wanted to, and that we have perforce to accept them. We could comment at length on each of them, and it would be particularly interesting to contrast ourselves with other races at each point. But I must list them as briefly as possible, with only a word or two of explanation to make my meaning clear.

The first is imagination, which is highly developed in us, ….

Second, the sense of personal honor which is so strong in us, and seems so fatuous and silly to other races. ….

The third is the capacity for objective and philosophical thought, ….

The fourth is our capacity for compassion. …

Fifth, our generosity, both as individuals and as a nation, …

The capacity for self-sacrifice is sixth; …

And the seventh and last is the sentiment of religion, …

Now, a perversion of all of these qualities in us operated during the centuries of our dominance to give us an utterly false conception of other peoples. We have imagined that by some magic we could convey to them not only our material possessions, but the qualities of our mind and soul. ….

 

Continue reading or listen to the broadcast.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Dr. Revilo Oliver on the fatal weakness of the White man

 1. Sionistit jne. ovat tosiaan yksi syy, mutta valkoinen mies on yksinkertaisesti liian avoin, utelias, altruistinen, naiivi jne. Valkoisen peruspiirteet jotka ovat vieneet meidät menestykseen, ovat nyt tuhoamassa meidät sukupuuttoon. Valkoiset ovat kuolemassa pois ja lopulta vika on meidän piirteissämme.

 2. Me. Me, jotka elämme järjestelmän sisäpuolella päivittelemme sitä voiko järjestelmä tehdä itsemurhan, kokonainen sivilisaatio romahtaa muutamassa vuodessa. Tässä ihmettelyssä on kyse vain siitä, että elämme järjestelmän sisäpuolella. Me uskomme ikuiseen elämään, että tuo ikuisuus on lopultakin saavutettu, että juuri meidän kulttuurimme on ylivoimainen ja ikuinen.

  Historiasta kyllä tiedämme, että imperiumeja on noussut ja kaatunut ikuisesti voittamattomia keisarikuntia romahtanut toinen toisensa jälkeen.
  – Mutta me uskomme, että tällä kertaa kaikki on toisin, että kun samat romahduksen ainesosat sekoitetaan yhteen saman kaavan mukaan yhä uudestaan jo tuhansien vuosien ajan ja jokaisella kerralla sen johtanut romahdukseen, uskomme että tällä kertaa kaikki on toisin. Että tällä kertaa seurauksena on ilmainen elämä kaikille.

  Ihminen ei tuhansien vuosien kuluessa ole muuttunut, ei suuntaan, ei toiseen. Kun se joutuu samaan tilanteeseen reaktio on aina sama ja niin on lopputulos. Oli ennen, on nyt ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa.

  Ainoa pääsytie tästä ikuisten romahdusten syklistä on ihmisen itsensä muuttaminen. Ihmisen tekeminen paremmaksi, koko geenirakenteen muuttaminen. Nopein ja tässä hädänalaisessa tilanteessa, jota elämme tänä päivänä, ainoa keino pelastaa koko ihmiskunta on luottaa Bill Gatesiin ja hänen rokotteisiinsa.

  Bill Gates. Ylistetty olkoon hänen nimensä ja kunnioitettu olkoon hänen rahansa. Siinä meillä on mies, joka pelastaa ihmiskunnan, mies joka on rahalla ostanut itselleen tiedon siitä kenet, pitää pelastaa ja kenet uhrata, jotta meillä kaikilla olisi hyvä tulevaisuus.

  Luottakaa Bill Gatesiin ja hänen rokotteisiinsa. Ottakaa vastaan, mitä hänellä on annettavana ja antakaa hänelle se mitä teillä vielä on!
  – Ihmiskunnan tulevaisuuden nimessä!
  – Tehkää se jo tänään!
  – Antakaa sielunne ja geeninne Bill Gatesille, jotta saisitte iankaikkisen elämän.

  Pyydän teitä. Rukoilen.
  – Ja huomenna herään taas todellisuuteen.

Comments are closed.