Free speech June 20, 2020

 

C.S.A.: The Confederate States of America is a 2004 mockumentary directed by Kevin Willmott. It’s a fictional tongue-in-cheek account of an alternate history in which the Confederates won the American Civil War, establishing the new Confederate States of America (that incorporates the former United States as well).

The film primarily details significant political and cultural events of Confederate history from its founding until the early 2000s. This viewpoint is used to satirize real-life issues and events, and to shed light on the continuing existence of discrimination in American culture.

Rupert Pate as Sherman Hoyle, a Confederate American historian who speaks highly of the Confederate American values. Evamarii Johnson as Patricia Johnson, an African-Canadian historian whose viewpoints focus on the slaves and minorities oppressed by the Confederate regime. Larry Peterson as Senator John Ambrose Fauntroy V, descendant of Confederate senator John Ambrose Fauntroy I and Democratic candidate for the presidency in 2002. Charles Frank as the mockumentary’s narrator.

Director: Kevin Willmott Writer: Kevin Willmott Producers: Rick Cowan, Ollie Hall, Sean Blake, Victoria Goetz, Benjamin Meade, Andrew Herwitz and Marvin Voth. (The film, after the initial public release, became a Spike Lee production.) Editors: Sean Blake and David Gramly

 

 

 

 

 

3 thoughts on “What if Whites had not erased slavery?

  1. Orjuuden kieltäminen oli väärä päätös. Sen sijaan olisi valtion pitänyt lopettaa orjuuden ylläpitäminen.

    — Tilannehan oli se, että valtion tai yhteisön palkkaamat sotilaat ja virkamiehet jahtasivat karanneita orjia ja ampuivat heitä kuin villejä eläimiä.

    Tämän seurauksena orjuudesta olisi tullut “kahden kauppa”, yhden sortin työsopimus.

  2. Valkoiset lopettivat orjakaupan, mutta tämän jälkeen vihollisemme keksivät yksityiset keskuspankit ja globalismin. Nyt valkoisten täytyy lopettaa myös globalismin. Tämä röyhkeän ***************** rikollisuus ei kuitenkaan voi enää jatkua. On aika muuttaa asia. Historia toistaakin itseään nyt kun valkoisia kansanmurhataan suunnitelmallisesti. Meidät yritetään kansanmurhata sukupuuttoon, koska olemme aina tuhoamassa heidän keinottelubisneksiään.

  3. But why the american fought at the side of massmurdering, mass murdering and torturing soviets? They are both very similar and both tend to do these disgusting war crimes, so it does seem natural that two massmurdering states. Why the american are now fighting at the side of slave owners? It just doesnt really make sense. After all the hideous crimes the american have done for decades, its only justice that they are now tasting some of their own poison, after being proud of their mass murdering, torturing and raping armed forces that have done disgusting warcrimes for decades. Its a nation of pure evil.

Comments are closed.