3 thoughts on “Black university students have the same IQ as 14 year old Whites

  1. Jotenkin outo vertailu.

    Itse olen aina kuvitellut, että älykkyys on ominaisuus, joka ei riipu iästä. Ehkä älyni vaan ei riitä ymmärtämään korkeampaa tutkimusta…

    1. Testeillä mitattava älykkyys määritetään suhteellisesti. Älykkyys pohjaa vahvasti geneettisiin ominaisuuksiin ja koska se tyypillisesti mitataan suhteutettuna viiteryhmään se myös pysyy numerona pitkälti samana, vaikka varsinaisesti se kehittyykin iän myötä. Toki älyllinen toiminnallinen aivojen kapasiteetti on korkeimmillaan 16 vuotiaalla, jonka reaktionopeuskin esim. on huipussaan.

  2. 14-vuotias kehittyy, ****** ei. ****** älykkyysosamäärä tarkoittaa Suomessa älyllistä kehitysvammaa. Autistisena sitä tuntee itsensä kunnon arjalaiseksi ja älyllisesti tasavertaiseksi perusterveiden valkoisten kanssa ******* sijaan.

    ***** mies olisi minulle suoraan sanoen sama asia kuin kehitysvammainen mies, joiden kanssa minulla ei ole mitään yhteistä. Ihmettelen, että miten nainen ei huoli atm:ää, mutta luku- ja kirjoitustaidoton, kehitysvammaisen äo:lla varusrettu ****** on hyvä miesehdokas, jopa koulutetulle naiselle.

Comments are closed.